Wij zijn 2e Pinksterdag geopend Wij zijn 2e Pinksterdag geopend Wij zijn 2e Pinksterdag geopend

Services

Onderhoud

Bij DNA cars staan wij voor volledige service. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt of reparatie nodig dan bieden wij haal en breng service aan, of een passende leen auto. Voor het onderhoud werken wij samen met merk dealers.

Leasing

Bij DNA cars bieden wij u een financiering op maat. Verschillende vormen van lease en financieringen zijn mogelijk. DNA cars is zeer onderscheidend en flexibel in auto financieringen. DNA faciliteert netto operational lease en financial lease. Ook biedt DNA lease vormen die off balance en vrij van BKR registratie zijn.

Auto personalisatie

Wij bieden diverse mogelijkheden aan om uw auto te laten personaliseren. Hierbij kunt u denken aan velgen, uitlaatsystemen, wrappen, spuiten en alarmsystemen. Ook bieden wij volledige optische pakketten aan. DNA cars is onder andere dealer van Urban Automotive, Akrapovic, Novitec, Brabus en HRE wheels.

DNA cars streeft ernaar om uw auto volledig passend en naar uw wensen te maken.

Transport

Wij bieden diverse transportdiensten aan. Hierbij moet u denken aan transport naar vakantiegebieden, autohotels en evenementen.

Ook beschikken wij over diverse trailers waarmee wij uw auto zorgvuldig vervoeren van en naar de bestemming.

Poets service

Mocht uw auto voor service of onderhoud bij ons staan zorgen wij altijd dat uw auto volledig gewassen wordt. Dit is een van de services die bij DNA cars vanzelfsprekend zijn.

Mocht u uw auto professioneel willen laten poetsen, polijsten of in de coating laten zetten informeer dan naar de mogelijkheden.

Chauffeursdiensten

Bent u op zoek naar een privé chauffeur dan bent u bij DNA cars ook aan het juiste adres. Wij hebben professionele chauffeurs in dienst die u veilig van A naar B kunnen brengen.

Wij faciliteren zowel BOB ritten als airport services. Uiteraard bieden wij ook de normale zakelijke ritten aan.