Toonaangevend in het exclusieve segment, met bijzondere merken.

Pure emotie, passie en pk’s. Voor de ultieme autoliefhebber is alleen het allerbeste goed genoeg. Onze collectie van exclusieve auto’s is ongeëvenaard. Treed binnen bij DNA Cars en maak kennis met de mooiste en krachtigste modellen uit het topsegment van fameuze automerken als Audi, Mercedes-AMG, Porsche en Range Rover.

DNA Cars is meer dan een dealer. Wij delen de passie van onze klanten voor sportieve automerken en staan klaar om te adviseren en assisteren in de zoektocht naar hun volgende droomauto. Ook wanneer deze niet in onze showroom staat. Ervaar de kennis en persoonlijke service van een echte specialist.

DNA Cars, trotse partner Kingsland 2018.

Dit jaar wordt Kingsland Festival op 27 april in Amsterdam, Den Bosch, Groningen, Maastricht en Twente georganiseerd. De line-up is wederom van ongekend niveau met grote namen als Hardwell, Armin van Buuren en De Jeugd van Tegenwoordig.

DNA Cars stelt de meest exclusieve modellen uit onze collectie beschikbaar om de topartiesten van Kingsland 2018 in stijl te vervoeren van, naar en tussen de vier festivallocaties.

Bekijk hieronder de aankondigingsfilm van Kingsland 2018 met een prachtige Porsche 911 Carrera S van DNA Cars in de hoofdrol.

Officiële partner van Kingsland 2018

DNA Race factory.
Wie van auto’s houdt, houdt van racen.

De meeste bolides uit onze collectie zijn er niet voor gemaakt om op een overvolle Nederlandse snelweg met max 130 km per uur tussen het woon-werkverkeer te manoeuvreren.

De enige manier om het ware karakter van een sportwagen te ontdekken, is door zijn kracht te ontketenen op het circuit. Deze auto’s komen pas echt tot hun recht als je ze tot het uiterste drijft.

Voor wie dit nog niet genoeg is en de uitersten van zijn sportwagen verder wil verleggen is er de DNA Race Factory. Onze speciaal uitgeruste en toegewijde werkplaats waar sportwagens veranderen in echte race-monsters.